Чоловічі зимові черевики

Джентльмени також заслуговують якісного та зручного зимового взуття, яке буде розроблено відповідно до модних тенденцій. На щастя, сьогодні він також думає про чоловіків і пропонує різноманітне чоловіче взуття на будь-який випадок життя. Тим, хто любить більш повсякденний стиль, можна вибрати ботильйони на шнурівці темних відтінків або з сильними принтами. Тим же, хто віддає перевагу елегантності, можна потягнутися до низьких туфель з хутром бежевих тонів всередині. Для спортивно налаштованих чоловіків у категорії зимового взуття є якісні зимові черевики на відкритому повітрі на міцній підошві.

Чоловіче зимове взуття потрібно вибирати зважено і ретельно. Матеріали повинні бути максимально водонепроникними та стійкими до погодних умов. Зайве говорити, що черевики не повинні штовхатися і повинні бути достатньо гнучкими над підніжжям, щоб запобігти гальмування. Недостатні морози – найбільш підходяще взуття, утеплене на нерівній підошві.

Чоловічі ботильйони Converse в якісному дизайні

Класичні кросівки Converse. Полотняні кросівки мають напис “all star” на язику та на п’яті. Лідер продажів і на сьогодні найпопулярніша модель кросівок у Центральній Європі. Ви не помилитеся з цими кросівками, хоча вони і призначені для літа, є люди, які носять їх цілий рік!

Ціна на момент огляду: 3 979 Грн

Чорні чоловічі утеплені зимові черевики HELLY HANSEN

Снігові черевики HELLY HANSEN сучасного дизайну забезпечують комфорт і зберігають ноги в теплі та сухості. Вони виготовлені з високоякісного, міцного матеріалу. Мають внутрішній утеплювач і шнурівку спереду для максимальної фіксації стопи.

Ціна на момент огляду: 5 198 Грн

Шкіряні черевики US Polo Assn

Панове, ви страждаєте, і цілком справедливо, за якісним і нестаріючим взуттям? Як бути стильною, зберігаючи ноги сухими та насолоджуючись комфортною прогулянкою? Взуття для міста та природи. Сучасні ботильйони з натурального матеріалу – надійний вибір і гарантія вашого задоволення.

Ціна на момент огляду: 3 908 Грн

Шкіряні чоловічі ботильйони Puma

Взуття Puma Smash V2 Mid L. Взуття Puma Smash v2 Mid L виготовлена з якісної шкіри, забезпечує максимальний комфорт і підтримку при носінні. Чудово на кожен день.

Ціна на момент огляду: 1 635 Грн

Чоловічі сучасні ботильйони на шнурівці

Чоловічі сірі ботильйони Lonsdale забезпечують максимальний комфорт. Сучасне чоловіче взуття в сірому дизайні – рішення для зав’язування.

Продам чоловічі ботильйони

Більшість чоловіків віддають перевагу зручним рішенням, які є функціональними та якісними. Однак практичність зовсім не виключена з естетикою, тому джентльменам, які також хочуть виглядати ідеально, захочуть потягнутися, наприклад, до цих чудових зимових чобіт

Чоловічі шкіряні туфлі Guess

Взуття з колекції Guess. Неутеплена модель з натуральної шкіри. Стильні чоловічі туфлі чорного кольору призначені спереду для шнурування.

Ціна на момент огляду: 3 560 Грн

Чоловічі ботильйони TIMBERLAND

Панове, ви ненавидите витрачати час на вибір взуття? Ви віддаєте перевагу якості? Бажаєте практичну і позачасову модель взуття? Тоді придбайте ці чоловічі зимові ботильйони.

Чоловічі туфлі на шнурівці коричневого дизайну

Чоловічі ботильйони коричневого кольору зі шнурівкою спереду та бічній блискавкою збережуть ваші ноги сухими та теплими. Стильне взуття зручно лежить на нозі і забезпечує комфорт протягом усього дня.

Чоловічі зимові черевики з мембраною Alpine Pro CULH

Першокласне чоловіче зимове взуття CULH виготовлено з міцного матеріалу з мембраною PTX. Тому матеріал водонепроникний, дихаючий і вітронепроникний. Наповнювач під брендом THINSULATE® дуже тонкий, але все ще має чудові ізоляційні властивості. Матеріал і наповнення відмінно захищають від дощу, снігу і морозу

Якісні чоловічі зимові черевики для більш вимогливих походів

Неважливо, чи йдете ви Атласькими горами чи Національним парком Шумава. Подорожі – це завжди пригода. Завдяки водонепроникній мембрані, взуття LD AYAMARA Climactive забезпечує ідеальну стабільність і довговічність. Підійде навіть для найвибагливішого туризму

Ціна на момент огляду: 1 886 Грн

Чоловічі шкіряні ботильйони Medicine

Взуття з колекції Medicine. Модель виконана в поєднанні натуральної шкіри та замші. Злегка утеплена модель. Круглий, посилений носок, міцна п’ята. Профільована підошва. Комфортний салон. Модель на зав’язках і практичній бічній блискавці.

Ціна на момент огляду: 2423 Грн

Чоловічі шкіряні ботильйони Nike

Панове, крокуйте назустріч холодним, непривітним і зимовим дням правою ногою в зручному та якісному взутті. Якщо вам подобаються вічні речі, тоді це взуття стане для вас чітким вибором. Вони збагатять вашу взуттєву коробку, а особливо завдяки їм ви будете насолоджуватися осінньо-зимовими сезонами стильно та комфортно.

Ціна на момент огляду: 1 605 Грн

Чоловіче якісне взуття “Мартенський”

Чоловічі так звані мартенські ботильйони чорного кольору – це впевнена ставка. Сучасне та позачасове взуття для гарного самопочуття та дискомфорту. Туфлі зі штучної шкіри спереду на шнурівці пожвавлять ваш наряд і забезпечать комфортну ходьбу.

Ціна на момент огляду: 2 969 Грн

Модні чоловічі ботильйони Mustang

Чоловічі ботильйони Mustang – це стильно, поза часом і зручно. Завдяки дизайну він прослужить багато сезонів. Вони завантажувальні. З боків мають еластичні вставки. Він ідеально тримається на нозі і робить ходьбу комфортною.

Ціна на момент огляду: 1 666 Грн

Зимові чоловічі чоботи антрацитового кольору на шнурівці на білій підошві

Чорні туфлі Bench на шнурівці.

Ціна на момент огляду: 1 146 Грн

Шкіряні чоловічі стильні ботильйони

Шкіряні чоловічі ботильйони нейтрального чорного дизайну – це гарантія вашого задоволення, гарантія успіху. Стильні чоловічі ботильйони ідеально адаптуються до вашої ноги завдяки матеріалу, який має відмінні функціональні властивості. Вони забезпечують комфорт і комфортну ходьбу.

Ціна на момент огляду: 1 802 Грн

Чоловічі зимові гірські черевики Columbia FAIRBANKS OMNI-HEAT

Водонепроникна та дихаюча мембрана конструкції взуття з герметичними швами Omni-Tech. Найефективніша термовідбиваюча підкладка Omni-Heat™. 200 г утеплювача, витримує мороз до – 32°C. Легка проміжна підошва Techlite® забезпечує миттєве поглинання ударів, кращий відскок, стабільність, захист і високу віддачу енергії.

Ціна на момент огляду: 5 900 Грн

Шкіряні чоловічі ботильйони з хутром

Чоловічі ботильйони Ara підходять для зимової пори року. Взуття підходить для холодної погоди. Завдяки дизайну та загальному дизайну ці ботильйони підійдуть до будь-якого стилю одягу. Шкіряні чоловічі ботильйони в коричневому виконанні мають анатомічну устілку і гумову підошву.

Ціна на момент огляду: 3 900 Грн

Чоловічі зимові черевики Willard ODIN

Чоловіче взуття для відпочинку Willard ODIN підійде для холодних днів завдяки флісовій ізоляції. Ви неодмінно оціните стильний дизайн щиколотки та міцну гумову підошву взуття.

Ціна на момент огляду: 1 802 Грн

Сучасні та позачасові куниці

Сучасні та вічні куниці в чорному — безсумнівний вибір. Вони відрізняються якістю та комфортом. Комфортне зимове взуття на модній і непідвладній часу платформі. Ніколи не старіє.

Ціна на момент огляду: 8 721 Грн

Чоловічі зимові черевики на шнурівці Sorel Caribou

Чоловічі черевики Sorel Caribou Storm Wp NM3965 Buff 281 в коричнево-чорному виконанні збережуть ваші ноги в теплі і сухості. У цьому напрямку зима до вас просто не прийде. Взуття, завдяки якому Ви переживете зиму комфортніше та приємніше. Стильно, але дуже зручно. Чоловічі зимові черевики чіткого дизайну.

Ціна на момент огляду: 6 034 Грн

Чоловічі утеплені снігові черевики на шнурівці MEINDL

Снігоступи Meindl Luzern в коричневому дизайні підійдуть не тільки в гори, але і в місто. У цьому взутті ваші ноги будуть чудово теплими та сухими. Взуття, яке подбає про ваш максимальний комфорт, безпечну та комфортну ходьбу. У них ви можете відправитися в місто, в подорож, в похід, або відправитися в похід гірськими пейзажами. Взуття, без якого неможливо уявити зиму. Чоловічі снігові черевики для комфорту і особливого дискомфорту.

Ціна на момент огляду: 6 552 Грн

Шкіряні чоловічі кросівки Wrangler

Трепери з колекції Wrangler підходять для весни, осені та зими. Одним словом, взуття для суворої, холодної, сухої погоди. Сьогодні чоловічі траппери – це перевірена класика. Взуття робоче, стильне, підходить для повсякденного носіння. Суть полягає в дизайні та якісному матеріалі.

Ціна на момент огляду: 4 589 Грн

1 2