Зимові чоботи та черевики для дівчинки

Дитячі снігові черевики на липучці

Взути дитину іноді буває непростим горішком. Часто батько потіє від цього вчинку. У цьому випадку ця головоломка вирішується. Красиві дитячі сніговики , які виділяються багатьма способами.

Ціна на момент огляду: 3 014 Грн

Рожеві дитячі утеплені снігові черевики Kesi

Вибираєте дитяче взуття на зиму? Бажаєте практичні дитячі снігові черевики для міста та гір? Бажаєте купити внучці або племінниці якісне зимове взуття на подарунок? Тоді вам підійдуть і кожна маленька леді буде захоплена цією парою.

Ціна на момент огляду: 368 Грн

Дитячі рожеві зимові сніговики

Важливо правильно підібрати взуття, а для дітей це актуально подвійно. Якщо ви маєте справу з покупкою якісного зимового взуття, то варто придбати сніговиків . Це забезпечить дитині найкращий сервіс у місті та в горах. Тут висока якість і гарний дизайн.

Ціна на момент огляду: 983 Грн

Дитяче утеплене якісне взуття Trespass

Дитяче взуття Trespass в сучасному дизайні відрізняється якістю виготовлення та матеріалу. Утеплене дитяче взуття збереже ноги дитини сухими і теплими.

Дитячі снігові черевики Puma на липучках

Вашій доньці потрібні нові зимові чоботи? Шукаєте відповідне дитяче взуття для гір? Бажаєте купити своїй онуці чи племінниці якісне зимове взуття? Тоді повірте, що ці красиві снігоступи від відомого бренду Puma – запорука успіху та задоволення.

Ціна на момент огляду: 769 Грн

Дитячі сучасні чоботи спереду на шнурівку

Якщо для чогось потрібно звернути увагу на важливі параметри, то це на дитяче взуття , не виключаючи зимового. Навпаки. Взуття має відповідати всім критеріям. Але навіть дітям подобаються гарні моделі. Їм теж хочеться похизуватися і подобається. І тут точно вірно, що чим цікавіше взуття ви купите, тим легше дитині буде його носити із задоволенням і мета буде виконана.

Ціна на момент огляду: 249 Грн

Дитячі чоботи з хутром і декоративним бантом

Вибір дитячого взуття – це питання, від якого багато мам стикаються з лобами. Як вибрати якісне дитяче взуття, та ще якщо це маленька дівчинка, яка вже дивиться на сам дизайн? Тут гарні сучасні низькі чоботи на зиму для маленьких дівчаток.

Ціна на момент огляду: 439 Грн

Дитячі снігоступи Loap PALEA

Діти ростуть як з води, тому необхідно постійно купувати нове взуття. Ваша дитина виросла із зимових чобіт, і Ви стоїте перед вибором, яку купити? Якщо можливо, щоб місто і гори були в них? Тоді покладайтеся на цю модель. Красиві та якісні дитячі снігоступи збережуть ніжки вашої дитини тепло і сухо.

Ціна на момент огляду: 431 Грн

Красиві блискучі чорні зимові черевики Nelli Blu

Черевики Nelli Blu підходять для повсякденного носіння в холодні та дощові дні. Їх міцний і водонепроникний матеріал збереже власника в теплі та сухості. Жодна калюжа не переможе вашу дочку. Кріплення взуття вирішено найбільш практичним і найміцнішим способом на однотонних тканинах.

Ціна на момент огляду: 654 Грн

Дитячі зимові черевики Kesi на липучці

Дитячі зимові черевики Kesi сучасні та зручні. Це модель з підігрівом. Взуття має практичну застібку-липучку. Завдяки цьому з взуттям впорається навіть менша дитина. Взуття підходить для міста та гір.

Ціна на момент огляду: 1 392 Грн

Дитячі стильні сніжні черевики Low Lyon з внутрішнім утепленням

Дитячі снігові черевики Low Lyon від бренду Moon Boot привернуть увагу кожної дівчинки. У таких сніговиках всі будуть виглядати чудово. Взуття підійде для міста, садка, школи, для подорожі, активного відпочинку та в гори. Стильні снігоступи золотого кольору підкреслять чарівність зимового вбрання.

Ціна на момент огляду: 3 933 Грн

Дитяче зимове взуття для активного відпочинку

Черевики Sprandi Outdoor Performance забезпечують комфортну та безпечну ходьбу. Вони виготовлені з дуже якісного дихаючого матеріалу. Вони легкі. Є світловідбиваючі елементи для максимальної безпеки дитини. Регіони мають відступи. Дитяче взуття ідеально сидить на нозі. Не викликає синців. Підошва амортизує удари.

Ціна на момент огляду: 1 966 Грн

Дитячі зимові ботильйони Twisty

Ботильйони Twisty в темно-синьому дизайні з деталізованими елементами в рожево-червоному дизайні виділяються дизайном. Сучасний і стильний. Зручні та якісні. Саме такі дитячі ботильйони – це незручність. Висота взуття 12 см. Товщина підошви 2 см. Взуття виготовлене з якісного натурального матеріалу.

Ціна на момент огляду: 2 130 Грн