Зимові черевики та чоботи Tamaris

Німецький бренд Tamaris завжди пропонує зручні та якісні зимові черевики від снігу до чобіт. Проте спеціалізується переважно на жіночому взутті, яке виготовляє з першокласних матеріалів. Завдяки цьому він може тримати ноги в теплі і сухості навіть у сильні морози та мокрі. Однак це не вуличне взуття, а міське та елегантне взуття, яке можна використовувати як до вовняного пальто, так і до стьобаного укороченого піджака.

Жіночі снігоступи Tamaris зазвичай відрізняються цікавим дизайном на шнурках, які зверху помітно перехрещені. Верхній край часто прикрашений хутром. Бренд Tamaris також завжди намагається запропонувати щось більше, тому снігоступи мають знімну м’яку устілку з піни з ефектом пам’яті та водовідштовхувальну мембрану, яка підходить для дощу та снігу.

На відміну від снігових чобіт, чоботи Tamaris часто мають верх із натуральної шкіри, що робить їх надзвичайно стійкими до несприятливих умов навколишнього середовища. Для чобіт цього бренду характерні і високі платформи з грубим малюнком.

Жіночі чоботи Tamaris вище колін

Чорні чоботи до коліна йдуть рука об руку з актуальними модними тенденціями та переконують своїм чистим дизайном. Крім того, вони чудово обробляються. Особливо у важкі робочі дні, коли цілий день на ногах, взуття на блочному каблуці незамінна. Завдяки безлічі різноманітних варіантів і моделей, існує також ряд можливих комбінацій.

Ціна на момент огляду: 1 417 Грн

Жіночі чорні чоботи Tamaris на платформі

Як бути стильним у холодну, суху чи морозну погоду? Як зберегти ноги красивими в спеку і сухість? Як насолодитися одним із найменш популярних сезонів? Проведіть зиму з комфортом, завдяки покупці цих чобіт. Ви закохаєтеся в них з першого погляду

Ціна на момент огляду: 1 402 Грн

Високі жіночі шкіряні чоботи Tamaris

Черевики Tamaris не тільки виглядають модно, вони ще й чудово оброблені. Простий у догляді матеріал верху – шкіра. Особливо у важкі робочі дні, коли цілий день на ногах, взуття на блочному каблуці незамінна. Завдяки багатьом різноманітним варіантам і моделям існує також ряд можливих комбінацій.

Ціна на момент огляду: 2 272 Грн

Розкішні високі чорні черевики Tamaris на шнурівці

Віддаєте перевагу взуття на практичному та зручному невисокому каблуці? Що таке взуття не може бути сексуальним? Але це може. Ось явні докази. Сексуальні чоботи на високій шнурівці створені для сучасної та практичної жінки. Ви не можете пропустити ці.

Ціна на момент огляду: 1 250 Грн

Шкіряні ботильйони Tamaris на шнурівці

Черевики поло від Tamaris не тільки виглядають модно, але й ідеально виготовлені. Простий у догляді матеріал верху – шкіра. Вони сучасні, поза часом і дуже зручні.

Ціна на момент огляду: 2 869 Грн

Сучасні чоботи Tamaris вище коліна

Жіночі чоботи модного темно-сірого кольору – це сучасно, поза часом, якісно та надзвичайно зручно. Чоботи над коліном актуальні, вони сексуальні та ніколи не вийдуть з моди. У цьому взутті ви будете привабливі, стильні і водночас насолоджуватиметеся комфортною ходьбою. Лід на тротуарі чи сніг не стануть вам перешкодою.

Ціна на момент огляду: 4 097 Грн

Шкіряні черевики Tamaris у зручному дизайні

Чоботи від Tamaris не тільки виглядають шикарно, але й мають точну майстерність. Простий у догляді матеріал верху – шкіра. Туфлі на блочному каблуці — ідеальний вибір, якщо ви не хочете жертвувати стилем або комфортом.

Ціна на момент огляду: 5 736 Грн