Жіночі шкіряні чоботи

Жіночі шкіряні чоботи є одними з основних в області моди. Таким чином, це один з основних предметів взуття, який не повинна пропустити жодна жінка. Взимку і восени вони чудові не тільки тим, що зберігають ногу в теплі і сухості, а й тому, що просто божественно виглядають на жіночій нозі. Звичайно, це залежить від правильного типу чобіт. Наприклад, якщо ви хочете візуально стрункішою і подовжити фігуру, обов’язково потягніться до високих підборів або чобіт вище колін. Якщо ви хочете зламати свій однотонний наряд і надати йому посмішку, то вибирайте чоботи з гладкого блискучого матеріалу.

Жіночі шкіряні чоботи можуть мати різні форми. Зазвичай це синтетична шкіра, перевагою якої є те, що, на відміну від натуральної, вона виготовляється в різних кольорах. При цьому штучна шкіра ідеально імітує натуральну шкіру, тому очевидної різниці на перший погляд немає.

Високі черевики зі знімною металевою пряжкою

Як засяяти та оновити зимовий наряд? Ставка на біле. Тут в унікальному дизайні зі знімною характерною металевою пряжкою. Красиві високі чоботи, що дозволяють вибрати два варіанти. Завдяки низькому каблуку вони забезпечують комфортну ходьбу і водночас модні.

Ціна на момент огляду: 808 Грн

Високі жіночі чоботи сріблясто-сірого дизайну

Жіночі високі чоботи вражають своїм дизайном. Сучасне взуття, яке підкреслить ваш зимовий наряд. Черевики на більш низькому каблуці забезпечують максимальний комфорт і при цьому дуже шикарні. Застібка – бічна блискавка. Передня частина прикрашена пряжкою і металевими шпильками.

Ціна на момент огляду: 302 Грн

Жіночі шкіряні термочеревики Chris Philipp Plein

Як зробити зимову пору року приємнішою? Як провести зиму стильно і краще? Все, що вам потрібно зробити, це придбати правильне взуття, яке підкорить вас своїм позачасовим дизайном. У цих чоботях ви навіть полюбите зиму. Будь зіркою в холодну, морозну, негоду.

Ціна на момент огляду: 7 681 Грн

Жіночі чорні чоботи Tamaris на платформі

Як бути стильним у холодну, суху чи морозну погоду? Як зберегти ноги красивими в спеку і сухість? Як насолодитися одним із найменш популярних сезонів? Проведіть зиму з комфортом, завдяки покупці цих чобіт. Ви закохаєтеся в них з першого погляду

Ціна на момент огляду: 1 402 Грн

Сучасні чоботи на низьких підборах

Чоботи на гумці не повинні залишитися поза увагою жодного любителя моди! Повністю еластичний, дуже легко одягається. Він адаптується до стопи. Устілка з натуральної шкіри для якості та комфорту. Вузький каблук з покриттям.

Ціна на момент огляду: 2 682 Грн

Чорні ботильйони на високих підборах SERGIO BARDI

Ви любите високі підбори? Тоді ви напевно впадете у відчай, коли настане зимова погода. Але ви не повинні обмежуватися цими ідеальними ботильйонами від чудового бренду Sergio Bardi. Розкішні черевики захистять ваші ноги від холоду та інших погодних негараздів, а ви будете виглядати чудово, незважаючи на мокрий сніг.

Ціна на момент огляду: 2 168 Грн

Зручні зимові черевики до щиколотки

Красиві зимові черевики в зручному дизайні. Сірі ботильйони застібаються на блискавку. Прикрашені пряжкою. Вони виготовлені з якісного матеріалу.

Ціна на момент огляду: 1 362 Грн

Високі жіночі шкіряні чоботи Tamaris

Черевики Tamaris не тільки виглядають модно, вони ще й чудово оброблені. Простий у догляді матеріал верху – шкіра. Особливо у важкі робочі дні, коли цілий день на ногах, взуття на блочному каблуці незамінна. Завдяки багатьом різноманітним варіантам і моделям існує також ряд можливих комбінацій.

Ціна на момент огляду: 2 272 Грн

Жіночі шкіряні чоботи Ralph Lauren

Як зробити холодну, суху, неприємну погоду приємнішою? Як бути стильною в будь-яку погоду? Ви віддаєте перевагу якості над кількістю? Віддаєте перевагу оригінальність? Не хочете десяток моделей? Тоді вирушайте в похмурі дні сміливо та стильно в цих красивих ботильйонах. Вони додають зростання, впевненості в собі і привабливості.

Ціна на момент огляду: 6 817 Грн

Високі шкіряні бордові чоботи на твердому каблуці

Є так багато вагомих причин купити шкіряні туфлі на підборах. Виготовлений з натуральної якісної шкіри. Внутрішня блискавка. Тісний каблук. Маленька резинка для максимального комфорту.

Ціна на момент огляду: 3 068 Грн

Низькі сірі жіночі зимові чоботи з теплою підкладкою

Бренд bonprix selection пропонує зручні чоботи в модному дизайні. Привабливий вигляд, який легко поєднується, підходить як до брюк, так і до спідниць . Вони призначені для повсякденного носіння, наприклад, на роботу чи школу. Красиві зимові чоботи зі штучної шкіри мають приємно теплу підкладку з синтетичного матеріалу

Ціна на момент огляду: 757 Грн

Коричневі шкіряні зимові черевики на підборах

Коричневі жіночі чоботи на посту за гарною ціною.

Ціна на момент огляду: 605 Грн

Чорні жіночі чоботи Lasocki на висоту в півлітки

Шукаєте чоботи, які прослужать вам довго і при цьому будуть бездоганними? Покладайтеся на якість у вигляді чобіт Lasocki, які ви можете мати в двох нейтральних кольорах – чорному та коричневому. Ці напівчеревики комфортно оточують ноги і нікуди не штовхають.

Ціна на момент огляду: 1 325 Грн

Бежеві шкіряні черевики на шнурівці

Жіночі високі черевики Polaňski сучасного дизайну забезпечать зручну ходьбу та підкреслять ваш образ. Високі чоботи на шнурівці бежевого кольору дуже зручні завдяки матеріалу. Стильні шкіряні черевики пожвавлять ваш зимовий образ.

Ціна на момент огляду: 5 010 Грн

Шкіряні ботильйони Tamaris на шнурівці

Черевики поло від Tamaris не тільки виглядають модно, але й ідеально виготовлені. Простий у догляді матеріал верху – шкіра. Вони сучасні, поза часом і дуже зручні.

Ціна на момент огляду: 2 869 Грн

Шкіряні ботильйони Karl Lagerfeld

Черевики з колекції Karl Lagerfeld. Модель з натуральної шкіри. Застібка на блискавку з внутрішньої сторони. Розкішні зимові черевики з ноткою екстравагантності.

Ціна на момент огляду: 11 966 Грн

Розкішні шкіряні чоботи від Karl Lagerfeld

Жіночі чоботи Karl Lagerfeld сучасні, позачасові та надзвичайно зручні. Вони відрізняються своїм виконанням, дизайном і якістю матеріалів. Черевики чорного дизайну пожвавлені принтом у вигляді напису збоку, контрастного білого кольору. Зимові черевики до середини ікри сліпони. Вони мають перфоровану гумову підошву, яка амортизує удари та забезпечує комфортну та безпечну ходьбу.

Ціна на момент огляду: 7 539 Грн

Сучасні та позачасові куниці

Сучасні та вічні куниці в чорному — безсумнівний вибір. Вони відрізняються якістю та комфортом. Комфортне зимове взуття на модній і непідвладній часу платформі. Ніколи не старіє.

Ціна на момент огляду: 8 721 Грн

Білі блискучі ботильйони на високих підборах

Черевики мають гладку, блискучу поверхню, яка вся в красивому білому кольорі. Крім того, каблук і застібка-блискавка на внутрішній стороні взуття білі, стримані та зі сріблястим бігунком. Єдина відмінність кольору – світло-бежева підошва. Завдяки елегантному дизайну чоботи ідеально підходять для носіння як з вузькими джинсами, легінсами, так і з панчохами та спідницями.

Ціна на момент огляду: 1 605 Грн