Жіночі зимові черевики і чоботи з хутром

Шукаєте стильне жіноче взуття для морозу та снігу? У такому випадку зробіть ставку на жіночі зимові чоботи та чоботи з хутром, які гарантовано зігріють взимку. Хутряні чоботи не тільки зберігають вашу ногу сухою та теплою в будь-яку погоду, але й надзвичайно зручні та приємні на вигляд.

Ви, як справжня леді, неодмінно полюбите ботильйони, прикрашені пушистим синтетичним хутром по верхньому краю, або низькі зимові чоботи зі шнурівкою та непомітним хутром. Широкий асортимент дозволяє підібрати саме ту взуття, яка найкраще підійде до вашого стилю. На вибір зимові чоботи з контрастним хутром або тон в тон. Однак якщо вам не подобається оздоблення у вигляді хутра, ви можете вибрати жіночі зимові чоботи тільки утеплені хутром, яке залишається прихованим на перший погляд. Завдяки йому ваші ноги будуть відчувати себе як бавовна в люті морози.

Сучасні жіночі снігові черевики на шнурівці

Як зберегти ноги в сухості та теплі взимку? Як зберегти ноги в теплі навіть у морозну погоду? Як провести зимову погоду в місті та в горах? Легко і просто. Зробіть ставку на ці жіночі сучасні зимові черевики. Вони зачаровують зовнішнім виглядом і забезпечують комфорт

Жіночі трекінгові снігові чоботи Alpine Pro Pelicana

Шукаєте жіночі зимові черевики , які ідеально захистять вас від пасток зимової негоди? У такому випадку спробуйте жіночі зимові черевики Pelicana, які виготовлені з міцного матеріалу з мембраною PTX і наповнювачем THINSULATE®. Матеріал і наповнювач гармонійно поєднуються

Ціна на момент огляду: 1 514 Грн

Розкішні утеплені снігові черевики на липучці

Жіночі снігові черевики Shelovet привернуть увагу з першого погляду. Красиво, зручно, унікально, поза часом. Чарівність підсилюється сріблястим дизайном і практичною застібкою на липучці. Взуття для зручності та комфорту. Він збереже ваші ноги в теплі та сухості.

Ціна на момент огляду: 1 818 Грн

Жіночі сніжні черевики з еко шкіри

Як піти в гори в ідеальному вбранні? Як зробити так, щоб ноги були в теплі навіть у найхолодніший мороз, у сніг, під час походу в гори? Ось гарні і практичні сніговики . Взуття, створене для того, щоб складати лише найкращу компанію, і не лише в горах. Стильні снігові черевики для сучасної жінки.

Ціна на момент огляду: 4 062 Грн

Елітні жіночі зимові черевики INUIKII з еко шкіри

Снігові чоботи з колекції Inuikii. Модель виготовлена з еко шкіри. Антимікробний та протигрибковий захист понад 100 прань. Круглий, м’який кінчик. Гумова підошва. Текстильний інтер’єр. Модель з палітуркою.

Ціна на момент огляду: 7 423 Грн

Жіночі низькі чоботи з теплим хутром

Жіночі низькі снігові черевики красивих синіх відтінків – це сучасно, поза часом і надзвичайно зручно. Утеплені сніговики – це круто. Він збереже ваші ноги в теплі та сухості.

Ціна на момент огляду: 1 009 Грн

Стильні жіночі зимові чоботи з утепленим салоном

Жіночі зимові карнавальні зимові чоботи з хутром. Насолоджуйтесь зимою взуття в моделі Sorel. Дуже стильне взуття оснащено верхом зі шкіри та текстилю червоного кольору, що йде в ногу з часом. Гумова підошва з брезентовою підкладкою забезпечує крок на засніжених і обледенілих тротуарах.

Ціна на момент огляду: 1 265 Грн

Жіночі шкіряні термочеревики Chris Philipp Plein

Як зробити зимову пору року приємнішою? Як провести зиму стильно і краще? Все, що вам потрібно зробити, це придбати правильне взуття, яке підкорить вас своїм позачасовим дизайном. У цих чоботях ви навіть полюбите зиму. Будь зіркою в холодну, морозну, негоду.

Ціна на момент огляду: 7 681 Грн

Жіночі білі сніжні черевики в ефектному дизайні

Збагатіть своє зимове спорядження красивою та практичною моделлю взуття. Снігові черевики – це вже не просто взуття для гірської місцевості. Модні білі жіночі снігові чоботи скрасять ваш наряд, додадуть привабливості і ви насолодитеся зимою в них. Зустрічайте холодну морозну погоду в місті чи будь-де в горах.

Ціна на момент огляду: 1 009 Грн

Жіночі сірі ботильйони з хутром

Жіночі поло RIEKER з внутрішнім утепленням підходять для міста і гір. Сучасні жіночі півчобітки з хутром сірого кольору збережуть ваші ніжки сухими та теплими.

Ціна на момент огляду: 1 979 Грн

Жіночі зимові чоботи на колінах з хутром

Чудові туфлі Adidas коричневого кольору та чудового дизайну на підборах ідеально підходять для повсякденного носіння в місті взимку.

Жіночі ботильйони Guess декоровані парчою

Навіть взимку ви можете бути іконою моди. Якщо вам потрібно інвестувати в якісне взуття, яке виділяється з точки зору виконання та позачасового дизайну, тоді покладайтеся на цю модель

Ціна на момент огляду: 3 400 Грн

Чоботи жіночі теплі “Осика”

Жіночі чоботи Ara «Осика» привертають увагу з першого погляду. Вони забезпечують максимальний комфорт. Він завжди забезпечить і збереже ваші ноги сухими і теплими. Вічний дизайн. Підходить для міста та гір. Ідеальне взуття для холодних днів. Навіть завдяки більш вираженому профілю, гумові підошви ізолюють і обіцяють безпечну ходьбу.

Жіночі вищі зимові черевики з натуральної шкіри POLLONUS

Ботильйони POLLONUS висотою в півлітки з натуральним хутром.

Ціна на момент огляду: 1 179 Грн

Низькі сірі жіночі зимові чоботи з теплою підкладкою

Бренд bonprix selection пропонує зручні чоботи в модному дизайні. Привабливий вигляд, який легко поєднується, підходить як до брюк, так і до спідниць . Вони призначені для повсякденного носіння, наприклад, на роботу чи школу. Красиві зимові чоботи зі штучної шкіри мають приємно теплу підкладку з синтетичного матеріалу

Ціна на момент огляду: 757 Грн

Білі жіночі снігоступи Alpine Pro GERAINA з хутром

Жіночі зимові черевики GERAINA підкорять вас своїм елегантним білим кольором і сучасним дизайном, а також зігріють. Ці красиві туфлі для жінок і дівчат виготовлені з міцного матеріалу, який легко доглядати. Матеріал забезпечений спеціальною обробкою просоченням

Ціна на момент огляду: 833 Грн

Замшеві чоботи Keepsakes з хутром

Жіноче сучасне утеплене взуття приверне увагу з першого погляду. Снігові черевики Keepsakes світло-коричневого кольору з хутром збережуть ноги в теплі та сухості.

Ціна на момент огляду: 2 015 Грн

Жіночі ботильйони з теплою підкладкою

З першого погляду кидається в очі верхня частина, яка розроблена ефектними складками, і верхній край взуття, який привабливо підгорнутий. Якісна шкіра – гарантія довговічності та приємного комфорту при носінні.

Ціна на момент огляду: 3 328 Грн

Елітні жіночі утеплені снігові чоботи

Жіночі зимові черевики Holse Wmn Snow Boot Wp 39Q4996 Nero U901 від бренду CMP відрізняються якістю виконання. Завдяки стильному та непідвладному часу дизайну вони – справа не одного сезону. Черевики збережуть ноги в теплі та сухості як в горах, так і в місті.

Ціна на момент огляду: 2 756 Грн